Shbas xxx economics dating sites


26-Oct-2015 23:39

Deputeti i pavarur i Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi e ka fyer rëndë akademikun, Mehmet Kraja, duke e quajtur njëri të “dalë afatit, sikur ushqimi”.Ky reagim i Kelmendit vije pasi që Kraja sot ka publikuar një letër të gjatë u ka shkruar “myslimanëve në Facebook”, transmeton Mirëpo, deputeti nuk e ka dhënë asnjë argument për atë që ka shkruar Kraja.Akademiku Mehmet Kraja në tekstin e gjatë u kishte bërë një pyetje miqve të tij myslimanë në Facebook.Por kur Ambasadori Allen kishte shprehur mosbesimin e tij në lidhje me këtë bisedë, bashkëbiseduesi i tij iu përgjigj, se ky informacion i kish qenë besuar atij në “bisedën më të sinqertë që ai kishte pasur ndonjëherë me një zyrtar të Jugosllavisë që nga viti 1941”.Gjatë raportimit të tij, Ambasadori Allen tregon se ndoshta Kryeministri grek Venizelos kundërshtoi përçapjen e fundit diplomatike jugosllave në lidhje me rrjedhën e ngjarjeve të Greqisë në rast të një sulmi mbi Jugosllavinë, duke iu referuar të ardhmes së Shqipërisë.

Shbas xxx-11

central coast dating sites

“Miqve të mi myslimanë të Facebook-ut kam një pyetjen për t’ua bërë: Çfarë mendoni të bëni me Kosovën?Nëse pandehni se Kosovën e keni bërë tashmë shtet islamik, mos e harroni kundërshtimin tonë (tash për tash të heshtur), sot dhe për tërë jetën”.